Amanda ek

Alla inlägg den 13 januari 2013

Av Amanda - 13 januari 2013 22:32

Till den turkosa: är det faktiskt bara benskydden kvar, idag på Horze fanns faktiskt de turkosa i Beas stl men hade typ inga pengar för det så köpte inte. Om dem skulle ta slut har jag min nödplan att köpa helt svarta som man kan ha på många andra outfitsar också, också i nödfall (y)

I den gröna: är det 4 saker kvar. Det är benskydd fram och bak, såg gröna på Horze idag men de fanns bara i stl pony och Shetland.. :/ så skippade dem. Tänker också att det kan gå med såna svarta istället. :) det går ju, den gröna är ju grön OCH svart ;) och den turkosa är turkos och svart ;)
Sen är det svarta, vanliga, ridhandskar som jag skämms för att jag nt har, vanliga i typ syntet eller skinn. Det måste jag fixa, kan ju användas mycket! Så är det grimma och grimskaft, har sett matchande på Horze men idag hittade jag bara det grimskaftet så tänkte "inte lönt".

Sen i den röda är det bara rött hoppspö och när jag ska tävla: röd kavaj. Och tänker ha en blå tröja till de röda ridbyxorna, det är snyggt! :)

Sen är jag typ klar med dressyrtävlingsoutfiten, den är helt klar nu med det vita schabraket och allt. :D eller juste ska köpa ett guldigt pannband också för att schabraket har guldkant ;) när jag har det är 4 outfitsar klara på ett halvår! Det är BRA!!
Godnatt!

Av Amanda - 13 januari 2013 18:12

..... Som jag vill ha! :DD Nu blir det desto svårare för jag köpte ju det jag helst vill ha idag ;) Men det är inte svårt för det! Finns så mycket jag vill ha därifrån.. Mitt hjärta dunkar alltid jättesnabbt när jag kommer in i en hästaffär eller ser hästsaker till salu nånstans, får alltid damp när jag går på Falsterbo Horse Show ;p

Väljer en sak per kategori! Men på hästen tar jag 2 för jag älskar ju hästsaker mer än saker till ryttaren :P Gud är typ inte van vid att skriva på datorn :p Har använt mobilen så mkt nu när datorn är på reparation..


Ridhjälmar: 

Men har redan den bästa hjälm enligt mig men den är ändå snygg! Har en Back On Track. ;)


Jackor: 

Tycker denna är ganska snygg. :)


Regnkläder:



Tröjor:



Ridvästar:

Har ju redan en Racesafe (L) men hade varit nice att ha en blå och en svart (har en blå).


Ridbyxor:



Ridstövlar:




Sporrar:



Strumpor:



Handskar:



Ridspön:



Tävlingskläder:



Reflexer:



Övrigt: 


Fanny fick såna här av mig i julklapp, omg vad sköna de verkar vara!!!! :o Öronvärmare är det, för er som inte såg det ;-)


Nu kommer för hästen: (2 produkter per kategori)


Benskydd:


Grimmor:




Grimskaft:


Hästvård:


Tillskott:


Lindor:

(vita)



Lädervård:


Ryktsaker:


Sadeltillbehör:



Stigbyglar:


Sadelgjordar:


Schabrak:


Träns:


Tyglar:

(i brun)

(i brun)

 

Tränstillbehör:

(i brun)



Pannband:


Hästtäcken:



Nu måste jag sova, bye! :D Föresten såg första avsnittet av Ponnyakuten 4 idag :D

Imorgon vet jag inte vad som händer, inget speciellt, bara först skola och sen läxor hemma :/


/AmAnDa.



 






Av Amanda - 13 januari 2013 17:10

Jepp jag var där! Åkte typ 2 Tim innan de stängde men hann ändå!! :D
Detta köpte vi: svart jacka till mamma, regnbyxor till mig, svart metallgummiskrapa, röda benskydd fram och bak Punk Pony fram o bak, skor till mamma, vita och svarta silikonband, grönt pannband, rosa gummiplattor, hästgodis äpple o kanelsmak, röda strumpor till mig, turkosa strumpor till mig, mörkblå dressyrhandskar, tuchhandskar, röd Lami-cell huva, röda ridbyxor med swarovskidetaljer på och ett vitt schabrak med guldkant med texten "HL" typ. Det är jäättefint, ska ha det på resten av seriedressyren. ??
Dressyrtävlingar är det vitt på svart som gäller, jag har allt för det :D
Hopptävlingar är det rött som gäller, rött och då vitt. Nu är det bara en röd kavaj (ska önska mig på min födelsedag) och ett rött hoppspö kvar. :D glad!!!!
Tack mamma :D däremot fick jag betala det som anses onödigt själv men det är det värt!! :D :D är dock pank, igen, men man åker inte till Hööks varje dag!
Var på både Hööks o Horze. Saker jag ej kunde hitta: ett par skor (på Hööks), man och svans borste (på Horze) och plaststigbyglar (på Hööks). Plaststigbyglar fanns på Horze, men det var fel modell så risken fanns att gummiplattorna inte skulle passa, tyckte det va onödigt att ta den risken så köpe inga. Men mamma sa att vi kan beställa just de från Hööks :D :D

Nu måste jag städa övervåningen, BLÄÄÄ ;) mammas nya regler.. ;) så hejdå! Imorgon är det skola (BLÄÄÄ) och sen inte göra ngt. Typ träna På spanskan, BLÄÄÄ!! Älskar att se alla saker ligga framför mig :D

Av Amanda - 13 januari 2013 12:57

Det blev en rosett! Oja! Men det var Sååå nära till felridning. Jag hade hört att det var 1-8 man skulle rida medans det var 1-9. Så när jag ridit till hinder 8 saktade jag av till trav och travade runt ridhuset, trodde det var klart. Men sen hörde jag mamma ropa att det var 9 också. Eftersom jag hade travat den väg man skulle, eller var en omväg men men, så var det sista hindret framför mig så jag travade över det och i mål. Felfri! Alla trodde typ Bea inte ville, fast det var mitt fel:p men det blev en rosett! :D
Nästa serietävling ska jag hoppa 60 en gång till, tror jag, för att få hennes självförtroende på topp. :) då ska jag inte missa ngt hinder haha! :p
Lite bilder från idag:

Kort presentation


Hej! Jag heter Amanda Ek och är 14 år. I denna bloggen får ni läsa om min vardag (stallet, kompisar, skolan) och lite sånt. Jag hyr för tillfället en D-ponny som heter Korweta men kallas Alma.
Hoppas du vill läsa min blogg!:)

Va med och tyck till! :)

Vad vill ni har mer av på bloggen?
 Bilder
 Vardagsinlägg
 Filmer
 Bildbomb/filmbomb
 Tankar och åsikter
 Hissar och dissar
 Vill-ha listor

Ställ en fråga! B)

32 besvarade frågor

Alma (Korweta)

Alma en är ett fuxsto född 2001, D-ponny. Hon är fin i hoppning samt dressyr, men aningen bekväm och lite bitchig ibland haha.. Hon är ganska seg men ganska snabb och pigg när hon tycker något är roligt, till exempel att hoppa.

Alma hyr jag från 19 maj tilll 10 juni, så det är inte speciellt länge.

Efter sommaren ska jag antingen ha henne igen elller hyra en annan D-ponny. Hon ägs av AW sporthorses.

    Foto: Torns hemsida

 

Gizmo

Gizmo är min söta katt. Hon är Norsk skogskatt, 13 år gammal men åldern är ju bara en siffra, right? ;) Hon är lite stel i lederna och har tappat lite tänder, men annars mår hon toppen <3

Jag är faktiskt den som hittade henne när jag var 5 år. Vi hittade ägarna och det visade sig att de flyttat men att Gizmo rymt. Vi fick henne gratis och sen dess har hon bott hos oss. Vi har flyttat några gånger men hon har aldrig rymt <3

 

Senaste inläggen

Kategorier

Skriv i gästboken!

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Länkar

Bay Horse

Ovido - Quiz & Flashcards