Amanda ek

Alla inlägg den 9 januari 2013

Av Amanda - 9 januari 2013 22:10

Idag fick Fanny rida Lilla Liv. "Lilla" Liv är typ över 1.60 cm hög haha, Torns största häst! ?Men hon är jättesnäll. jag fick kratsa hovarna, stoooraa hovar, sadla, Liite högt upp:p och tränsa. Hon var jättesnäll. Sen när Fanny skrittade fram gick jag för att hjälpa Katja att rykta Livius, som hon red. Hon tyckte inte det fick så bra. Tyvärr såg jag inte för jag hjälpte ju Fanny med Lilla Liv, hon ville inte va ensam med henne så kunde inte gå iväg. När vi fixat Livius gick vi o kollade på Fannys lektion. Det gick bra för henne, och för Julia (Juliiialivet) som red Fighten och för Rebecka (Livetsomrebecka) som red Esther, som var pigg! ;)
Efter lektionen cyklade vi hem till sig. Jag åt först och sen tränade på spanskan till imorgon. Det är ingen svår läxa, men surt att få läxa under lovet när ingen annan fick det :/
Imorgon ska jag rida för Jessica halv 6 så måste va på Torns halv 5. När jag kommer hem kan jag svara på frågorna, men beror på om Fanny elr Katja är med för då vill man nt va osocial ;)
Yepp det var om idag och lite till. Bye! /AmAnDa.

Av Amanda - 9 januari 2013 16:45

Sitter o kollar på tv med Katja o Fanny hemma hos mig. Nice är det! :) vi kollar på Det Ljuva havslivet. Kul är det! Det är avsnittet då Zack hänger efter Cody och Baily. (Stavning).
Smsar också med Julia (juliiialivet).
Eftersom jag ska till stallet o sen reparera spanskan kanske jag inte hinner svara på frågorna, ger er en dag extra, eller kanske 2.. Vi får se! :)

Av Amanda - 9 januari 2013 11:48

Är i skolan, vi är inne ?för det är så kallt. Efter skolan ska jag, Fanny och Katja hem till katja och sen till mig och äta mellis och sen till stallet (ska till Fanny också). Ska titta när de rider ??

Av Amanda - 9 januari 2013 07:56

På bussen med Katja och Fanny. Bussen kommer om 5 min. :) mer update senare!

Kort presentation


Hej! Jag heter Amanda Ek och är 14 år. I denna bloggen får ni läsa om min vardag (stallet, kompisar, skolan) och lite sånt. Jag hyr för tillfället en D-ponny som heter Korweta men kallas Alma.
Hoppas du vill läsa min blogg!:)

Va med och tyck till! :)

Vad vill ni har mer av på bloggen?
 Bilder
 Vardagsinlägg
 Filmer
 Bildbomb/filmbomb
 Tankar och åsikter
 Hissar och dissar
 Vill-ha listor

Ställ en fråga! B)

32 besvarade frågor

Alma (Korweta)

Alma en är ett fuxsto född 2001, D-ponny. Hon är fin i hoppning samt dressyr, men aningen bekväm och lite bitchig ibland haha.. Hon är ganska seg men ganska snabb och pigg när hon tycker något är roligt, till exempel att hoppa.

Alma hyr jag från 19 maj tilll 10 juni, så det är inte speciellt länge.

Efter sommaren ska jag antingen ha henne igen elller hyra en annan D-ponny. Hon ägs av AW sporthorses.

    Foto: Torns hemsida

 

Gizmo

Gizmo är min söta katt. Hon är Norsk skogskatt, 13 år gammal men åldern är ju bara en siffra, right? ;) Hon är lite stel i lederna och har tappat lite tänder, men annars mår hon toppen <3

Jag är faktiskt den som hittade henne när jag var 5 år. Vi hittade ägarna och det visade sig att de flyttat men att Gizmo rymt. Vi fick henne gratis och sen dess har hon bott hos oss. Vi har flyttat några gånger men hon har aldrig rymt <3

 

Senaste inläggen

Kategorier

Skriv i gästboken!

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Länkar

Bay Horse

Ovido - Quiz & Flashcards