Amanda ek

Alla inlägg den 3 januari 2013

Av Amanda - 3 januari 2013 21:20

Av Amanda - 3 januari 2013 18:08

skriver detta inlägg just för att datorn laggar SÅ mycket att jag bara kan se senaste inlägget och ja det var ju ett bestämt typsnitt som inte ändras.. Så om jag gör ett inlägg till är ju detta det senaste och då ser jag det, som ändras varje gång jag bytar typsnitt, lite kompicerat men men!

Ska göra en header till Ellen så fort jag är klar här. :D 


Bye! /AmAnDa.

Av Amanda - 3 januari 2013 17:32

NU SNART SKA JAG TESTA UT ETT NYTT TYPSNITT, SÅ OM ALLT STÅR I KINESISKA TECKEN VET NI VARFÖR! ;) DETTA INLÄGG KOMMER DÄREMOT SYNAS, FÖR DET ÄR INSTÄLLT PÅ TYPSNITTET "ARIAL BLACK". 

ÄR HEADERN SNYGG FÖRESTEN? HADE SAMMA BILDER MED SKIPPADE TEXTERNA ;) BARA EN LITEN TEXT OCH BLOGGNAMNET + ~LIVET OM... JA NI VET ;)

HIHI JAG GILLAR DETTA TYPSNITT, FAST DET ÄR FÖR TJOCKT FÖR ATT PASSA PÅ RIKTIGT, MEN GILLAR DET SÅ PASS ATT JAG INTE VILL SLUTA SKRIVA.

SITTER VID PAPPAS DATOR NU, FÖRESTEN ;) 

LITE BILDER FRÅN DE SENASTE DAGARNA: 

  VOLTIGE PÅ EXO, HELT KLART ETT MINNE! ;D

  FINASTE GIZMO <3

COLLAGE PÅ MUSSLAN 

    FYRVERKERIER :D GOTT NYTT ÅR I EFTERSKOTT!!

  EN SÅN MARCHALL ;) (STAVNING)

 

 

 

BILDER FRÅN DECEMBER ÅR 2012:

  PÅ VÄG TILL NYÅRSFEST 

BILD PÅ TRÄDGÅRDEN

  GRAN PÅ EMPORIA

    EMPORIA

  JAG ;)

CANDY!!

    JULIA OCH MUSSLAN (FOTADE JU DEM EN DAG)

  BÄSTA SPELET (EFTER ICE CREAM JUMP)

  GIZMO I SIN LILLA KOJA ;)

  FINA BEAUTY <3

  GAMMAL BILD, ÅR 2008, JAG OCH MIN FÖRSTA MEDRYTTARPONNY, COLETTE, GAMMAL SM-HOPPARE SOM BLEV 30 ELLER 31 ÅR. R.I.P COLETTE!!  :( <3

 

/AmAnDa.

Av Amanda - 3 januari 2013 16:32

Aja hoppas man kan låna pappas dator annars får headern väl vänta.. :s

Av Amanda - 3 januari 2013 16:30

Hej! I 5 timmar ungefär har jag Varit i stallet. Oj! Men kul var det ;) jag och Ellen (Ellenelfman.devote.se) och en annan har hängt ihop hela dagen i stort sett :) jag och Ellen har gått ner till Axelgård för att kolla in stället. Har typ aldrig varit där. Där var stort och fint. Exo var verkligen störst! ;) hehe.. När jag red gick det toppen, red från 10 till halv 11. Mamma kollade för första gången! Det gick superbra, Beauty var PIGG! Kul! Lite för pigg ibland ;) när jag ledde hennein henne i ridhuset fick hon typ fnatt och började galoppera, men fick stopp på henne :p eftersom hon verkade va så highspeed ledde jag runt henne lite, snacka om att va på helspänn! Ryckte till flera gånger och galopperade 1 gång till. Tror det hade o göra med fåglarna som satt vid taket och lät. Till slut hade hon lugnat ner sig så pass att jag kunde sitta upp. Då var hon inte alls så tokig, men fortfarande pigg. När Jessica kom travade jag. Då var hon också pigg, kan säga att hela lektionen var hon pigg! Men hon gjorde inget dumt. När jag satte igång henne i trav första gången trodde hon typ att det var dags för galopp så hon galopperade långsidan ner. ;) ? när vi väl kom till galoppen var hon nt lika villig, men fick galopp! ;) i höger varv vad det lite svårt, men inte så värst :) galopperade henne mycket på volten och försökte samla galoppen mer, lite svårt för när jag saktade in henne lite saktade hon av till trav :o i höger varv var galoppen mjuk och skön men nt i vänster.. Hmm.. ;) var det nt så att höger är svårare? Hon gick också mycket på tygeln i galoppen, och hon det blev många bra volter. Hon lyssnade jättebra när jag saktade av till skritt och skrittade några steg och den kom fram i trav. :D Beauty ??? när jag ridit klart åkte mamma hem och så ryktade jag och så, släppte ut henne i hagen och sen mockade. Sen var jag med Ellen och en till i klubban innan kl 12 då vi gick upp och åt kladdkaka med de andra i dressyrkursen. Vi såg också en film som Jessica och hennes kompis gjorde år 2010. Den var bra! Och lång ;) haha... Satt och åt sockerbitar och drack saft med en sked :p ;) efter det gick jag och Ellen till Axelgård och det vet ni ;) innan mamma kom och hämtade mig kollade jag och Ellen på när Lothar och en till häst hopptränade. Tog lite bilder på Lothar också, men de blev inte så bra för d blev lite suddiga :( vill ha en systemkamera mer än innan nu! Men mitt i kom mamma och hämtade mig. Och nu har jag ätit och ska baka pepparkakor nu, bye! Och ska göra om headern, den blir likadan, samma bilder och allt, samma färg och layouter men mindre text, det var tydligen förvirrande ;) aja när jag tänker efter så håller jag med.. Så det är bara att hoppas att jag får låna pappas dator igen då då! Annars Kanske det går att göra pizap bild på mobilen på internet, men det tror jag inte... Ååh det är ett sjukt jobbigt ljud i mitt rum! Kommer utifrån typ.. Sjukt stötigt!!

Av Amanda - 3 januari 2013 00:51

Nu är headern och bakgrundsbilden på plats! ??? jag är jättenöjd! Tkr ni det blev bra? Kommentera! Men inga dumma, dem skippar vi! ;) så nu när allt är klart ska jag sova ut ;) lång dag imorgon! God natt! /AmAnDa.

Av Amanda - 3 januari 2013 00:22

Nu ska jag sova, fick inte sitta vid datorn mer så får göra resten imorgon. Blev headern bra? Jag blev nöjd, och ja det ska va BEAUTYful och inte beautiful, det är meningen :) låten heter: Beautiful av Carly Rae Jepson och Justin Bieber. Tkr det är bättre när Carly sjunger i den låten men men ;) ska bara kolla om man kan ändra färger och sånt på mobilen, kanske finns!? Då gör jag en snygg bakgrundsbild och sen blir det turkost!! Imorgon är det upp tidigt.. Buu! ;)

Kort presentation


Hej! Jag heter Amanda Ek och är 14 år. I denna bloggen får ni läsa om min vardag (stallet, kompisar, skolan) och lite sånt. Jag hyr för tillfället en D-ponny som heter Korweta men kallas Alma.
Hoppas du vill läsa min blogg!:)

Va med och tyck till! :)

Vad vill ni har mer av på bloggen?
 Bilder
 Vardagsinlägg
 Filmer
 Bildbomb/filmbomb
 Tankar och åsikter
 Hissar och dissar
 Vill-ha listor

Ställ en fråga! B)

32 besvarade frågor

Alma (Korweta)

Alma en är ett fuxsto född 2001, D-ponny. Hon är fin i hoppning samt dressyr, men aningen bekväm och lite bitchig ibland haha.. Hon är ganska seg men ganska snabb och pigg när hon tycker något är roligt, till exempel att hoppa.

Alma hyr jag från 19 maj tilll 10 juni, så det är inte speciellt länge.

Efter sommaren ska jag antingen ha henne igen elller hyra en annan D-ponny. Hon ägs av AW sporthorses.

    Foto: Torns hemsida

 

Gizmo

Gizmo är min söta katt. Hon är Norsk skogskatt, 13 år gammal men åldern är ju bara en siffra, right? ;) Hon är lite stel i lederna och har tappat lite tänder, men annars mår hon toppen <3

Jag är faktiskt den som hittade henne när jag var 5 år. Vi hittade ägarna och det visade sig att de flyttat men att Gizmo rymt. Vi fick henne gratis och sen dess har hon bott hos oss. Vi har flyttat några gånger men hon har aldrig rymt <3

 

Senaste inläggen

Kategorier

Skriv i gästboken!

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Länkar

Bay Horse

Ovido - Quiz & Flashcards