Amanda ek

Alla inlägg under juli 2013

Av Amanda - 17 juli 2013 15:34

Hjälpte mamma att olja in köksbänken och andra saker i köket med typ köksbänksolja.
Klar nu haha ;).
Grimmorna är torra, alla utan de med fleecefoder. Eller de är torra men vill vara helt säker. En av mina luktar skit typ så ska göra om det på den och Katjas, när Katja är här typ imorgon kanske. Det blev visst inget Nova, istället blir det typ städning. Jaja det måste då verkligen göras!
Men vi ses ;) ;*

Av Amanda - 17 juli 2013 13:41

Har verkligen inget o göra :(
Kanske skulle till Nova idag, men jag vet inte.
Om 32 dagar kommer Marcolio, om 33 börjar skolan.
Man vill inte se fram emot dagen innan skolan börjar! Varför kan han inte komma tidigare? :( så börjar typ skolan på en onsdag och ridskolan är typ igång då. Whaaaaat? Så kan det inte va! Man ska få en eller två veckor att rida igång hästen, då kommer alltså ett ridskolebarn få sitta på min nya ponny innan mig? Nej vi hoppas ridskolan inte börjat då, det är klart man vill vara den första..

Av Amanda - 17 juli 2013 00:32

Fast nu kom jag på att det är över midnatt alltså en ny dag.
HEJ NU BÖRJAR EN NY DAG, jag börjar med att SOVA :)

Av Amanda - 16 juli 2013 21:46

Det var... Sant ;)

Av Amanda - 16 juli 2013 21:44

Stod o kollade säng tills jag blev så hungrig att jag blev helt gnällig.
Sängen jag tittat på på internet hade barnsligt intryck, tyckte hela familjen typ. En annan som var riktigt fin (väldigt låg dock) hade så lite utrymme under sängen att ingen sänglåda gick under.
Då gav jag upp o kollade på olika bäddsoffor typ, med enkelsäng, soffa, dubbelsäng och förvaring i sig. Tyckte de var väldigt fina och så, behöver inte någon dubbelsäng hahah men det är valfritt, man kan liksom fälla ut. Vill jag ngn gång ha en soffa, så har jag typ en :p. Men så började det med att om jag blir längre kommer kanten på sängen att ta emot och det vad ju sant, men den är ändå 2 m lång.. Såå lång blir jag kanske inte? Blir jag de när jag är vuxen är det typ ändå mitt fel o då får jag köpa ny.

Hittade iaf ingen säng, och om jag inte bestämt säng kan jag inte bestämma sänglådor för om jag väljer en med lådor i sig aa då behövs inga sänglådor.
Jaja får ha tålamod typ.

Av Amanda - 16 juli 2013 21:36

Matta, rund, 99kr, förhoppningsvis min nya skrivbordsmatta (om den funkar som det då)

Kudde, avlång, 39kr (ni ser min gamla i bakgrunden XP)

Bokställ, svart (letade efter vit) 29kr.

Lampskärm (kanske blir min belysning bättre utan världens största skärm som jag har nu;)), vit med grått mönster (letade efter neutral), 99 kr?

Var detta bättre "haul på bild" än jag brukar göra? Alltså fota allt i samma bild och göra massa punkter. Tycker detta var bättre, inte lika rörigt och så, men kommentera vad du tycker :).

Av Amanda - 16 juli 2013 17:46

Och väntar på mamma, oj nu kom hon ;) exakt i tid hahah ;).
Men hejdå!

Kort presentation


Hej! Jag heter Amanda Ek och är 14 år. I denna bloggen får ni läsa om min vardag (stallet, kompisar, skolan) och lite sånt. Jag hyr för tillfället en D-ponny som heter Korweta men kallas Alma.
Hoppas du vill läsa min blogg!:)

Va med och tyck till! :)

Vad vill ni har mer av på bloggen?
 Bilder
 Vardagsinlägg
 Filmer
 Bildbomb/filmbomb
 Tankar och åsikter
 Hissar och dissar
 Vill-ha listor

Ställ en fråga! B)

32 besvarade frågor

Alma (Korweta)

Alma en är ett fuxsto född 2001, D-ponny. Hon är fin i hoppning samt dressyr, men aningen bekväm och lite bitchig ibland haha.. Hon är ganska seg men ganska snabb och pigg när hon tycker något är roligt, till exempel att hoppa.

Alma hyr jag från 19 maj tilll 10 juni, så det är inte speciellt länge.

Efter sommaren ska jag antingen ha henne igen elller hyra en annan D-ponny. Hon ägs av AW sporthorses.

    Foto: Torns hemsida

 

Gizmo

Gizmo är min söta katt. Hon är Norsk skogskatt, 13 år gammal men åldern är ju bara en siffra, right? ;) Hon är lite stel i lederna och har tappat lite tänder, men annars mår hon toppen <3

Jag är faktiskt den som hittade henne när jag var 5 år. Vi hittade ägarna och det visade sig att de flyttat men att Gizmo rymt. Vi fick henne gratis och sen dess har hon bott hos oss. Vi har flyttat några gånger men hon har aldrig rymt <3

 

Senaste inläggen

Kategorier

Skriv i gästboken!

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Länkar

Bay Horse

Ovido - Quiz & Flashcards