Amanda ek

Alla inlägg den 18 juli 2013

Av Amanda - 18 juli 2013 21:38

Står klart o tydligt på packlistan för AW. Ja det står: *Skor med stålhätta 

Grejen är att jag aldrig haft ridskor (bortsett från ett par med snörning + dragkedja med chaps). Anledningen är dels för jag tycker inte det är lika fint som ridstövlar och den största anledningen är.. ATT DE INTE GÅ I! Jag vet inte hur många gånger jag försökt få i ett par jodphurs typ, och bli arg, svettas och till slut slå mig i mina försök att få på den. Det är något med mina fötter som gör att de bara inte går i. Det är bara ridskor, inga andra skor krånglar. Tur att det finns andra skor att välja mellan. Men nu står det på packlistan så jag ska göra mitt yttersta på Hööks o Horze i helgen. Hööks har bara 2 par med stålhätta, Horze vet jag inte. Jag vill ha svarta. För mina stallskor är bruna och på vintern eller nåt kan jag ha mina (om jag hittar några) ridskor sen resten av året stallskorna, eftersom stallskorna inte är fodrade + de är ganska små så det går inte i ridstrumpor. Tror jag.

 

Men iaf denna sorten kommer jag nog prova:

699 kr.

 

Från Horze:



Det var bara de jag hittade :/. Men önska mig lycka till typ.

Av Amanda - 18 juli 2013 21:18

1.

Den jag ska köpa!! :D Från Horze 

 

2.

Också från Horze


 

3. 

Från Hööks

 

Tog en i varje färg.

 

 

Jag har både blå...

 

 

 

Och en svart..

 

 

Visst ser det failat ut med västen över sådär, i en annan färg, men skulle jag välja med eller utan väst, skulle jag ändå välja med. Tänk om jag nu skulle få för mig att ramla av XD. I dressyren skulle jag tävlat utan, men bara om jag litar på hästen, det är ytterst ovanligt att ramla av i en dressyrtävling. Men vet ni varför Malin Baryard satsade på hoppning? Jo, för hon ramlade av på en dressyrtävling XD.

 

Tyvärr är tävlingskavajerna för små, båda faktiskt, eller den svarta passar utan västen ;). Den tänkte jag ändå bara tävla dressyr med så det gör nothing. Men att hoppa i en röd kavaj skulle va fööör snyggt! ;D (så nödig jag är)


Av Amanda - 18 juli 2013 21:07

Kollade på objektiv nu på Internet, och hittade ett med 55 - 300mm zoom för 3 190 kr. Det ska jag önska mig av mamma o pappa i jul tror jag :).. 

Här är en bild:



Kollade på objektiv på typ Expert tror jag, i stan idag. Det fanns ett för bara 599 kr, det stod något med 300 men det var inte zoomen, det var något på F. Ja inget bra iaf, kunde man se på prisen.

Det dyraste kostade 39 999 kr alltså nästan 40 000 !! Helt galet, men gud det är nog jättebra! ;) Blir jag proffesionell fotograf, då är det det rätta objektivet eller vad ;).

 

Men detta är allt jag behöver, det lyxiga får vänta XP.

 

Av Amanda - 18 juli 2013 20:58

Mina topp 3 från Horze? Jag orkade inte göra alla kat, orkar ni nog knappt titta på.. Orkade inte heller med ryttaren, bryr mig faktiskt inte alls lika mycket om vad jag har på mig som jag bryr mig om vad jag sätter på hästen ;).

Men jag bryr mig så mycket mer än innan, jag har faktiskt köpt väldigt mycket ridkläder för egna pengar på siståne (det var till AW men ändå). Det har jag typ aldrig gjort.

Så jag längtar tills jag får mitt barnbidrag. Eller iaf halva ;).

 

 

Om ni gillade det får ni gärna kommentera. Kan göra om Hööks också :). Inga problem haha.

 

Men jag ska göra något inlägg eller nåt nu, skulle kunna göra tidsinställda med topp 3. Sen ska jag rensa bilder, har hunnit riktigt långt nu i datorn :). Rensat så mycket att jag fått slå ihop album så nu står numren huller om buller ;). Går o rätta till haha.

 

/AmAnDa.

 

Av Amanda - 18 juli 2013 19:44

Hej! Har två saker att säga nu, det första är att jag ska till HÖÖKS i helgen! I Malmö finns även Horze mitt emot (perfekt att det ligger så nära varann) så då ska jag köpa en tävlingskavaj (EN RÖD) SHIIIIT äntligen blir min älskling min! ;)  Eller okej den måste finnas i rätt stl, tror jag kan ha båda 34 och 36 :).


Det andra är att vi ska ut o cykla/gå igen haha ;). 

Så hejdå!

 

 

Av Amanda - 18 juli 2013 19:20

1.

:)

 

2.



3.

+

 

 

Av Amanda - 18 juli 2013 19:08

1.

Mitt dressyrschabrak ;)

 

2.

Fast i ROSA

 

3.


Kort presentation


Hej! Jag heter Amanda Ek och är 14 år. I denna bloggen får ni läsa om min vardag (stallet, kompisar, skolan) och lite sånt. Jag hyr för tillfället en D-ponny som heter Korweta men kallas Alma.
Hoppas du vill läsa min blogg!:)

Va med och tyck till! :)

Vad vill ni har mer av på bloggen?
 Bilder
 Vardagsinlägg
 Filmer
 Bildbomb/filmbomb
 Tankar och åsikter
 Hissar och dissar
 Vill-ha listor

Ställ en fråga! B)

32 besvarade frågor

Alma (Korweta)

Alma en är ett fuxsto född 2001, D-ponny. Hon är fin i hoppning samt dressyr, men aningen bekväm och lite bitchig ibland haha.. Hon är ganska seg men ganska snabb och pigg när hon tycker något är roligt, till exempel att hoppa.

Alma hyr jag från 19 maj tilll 10 juni, så det är inte speciellt länge.

Efter sommaren ska jag antingen ha henne igen elller hyra en annan D-ponny. Hon ägs av AW sporthorses.

    Foto: Torns hemsida

 

Gizmo

Gizmo är min söta katt. Hon är Norsk skogskatt, 13 år gammal men åldern är ju bara en siffra, right? ;) Hon är lite stel i lederna och har tappat lite tänder, men annars mår hon toppen <3

Jag är faktiskt den som hittade henne när jag var 5 år. Vi hittade ägarna och det visade sig att de flyttat men att Gizmo rymt. Vi fick henne gratis och sen dess har hon bott hos oss. Vi har flyttat några gånger men hon har aldrig rymt <3

 

Senaste inläggen

Kategorier

Skriv i gästboken!

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Länkar

Bay Horse

Ovido - Quiz & Flashcards