Amanda ek

Alla inlägg den 12 augusti 2012

Av Amanda - 12 augusti 2012 17:43

Hej! Idag har vi varit och badat. :) Det var väl kul. Man kunde inte göra så mycket, det fanns hopptorn, en 25 meters bassäng som blir djupare och djupare, en liten plaskpool och en grund barnbassäng.

 

Först var det iskallt, hehe ;) :p

Men sen var det sköönt!

 

Jag och Alexander började med att ta simborjarmärket utan problem. :)

Jag har tagit det sen jag var 8 år. :D

Men dom fanns inte i lager så vi fick en lapp om att vi tagit det.

Ska kanske hämta det på Källbybadet imorgon. =) Det är rött iår.

Nu har jag 18 märken + 2 ridmärken ;D hihi!

 

Sen så gjorde vi lite kullerbyttor, stod på händerna och lite sånt. 

Alexander blev tillsagd en gång, när han hängde i en lina och för att man inte får snorkla, men cyklop är tillåtna. Haha jag klarade mig ;p

 

Alexander hoppade lite från prampolinerna (1 och 3) men inte jag.

Jag har hoppat 1 och 3 förut men min nya bikini är visst lite för stor så jag vill inte riskera att den skulle lossna eller något sånt :s :/ lite väl pinsamt!

Sorry, hittade inga bra på trampoliner, fick bara upp vanliga studsmattor..

Och när jag sökte på vattentrampolin kom detta upp:

LOL! Som en studsmatta i havet! ;o


Nu har jag lovat Alexander att spela Harry potter på Wii så jag ska göra det nu. 

Det är rätt kul när man kommit in i det!

 

/AmAnDa. 

 

Av Amanda - 12 augusti 2012 11:19

             

/AmAnDa.

Av Amanda - 12 augusti 2012 10:33

Alla barnen rider


Utan Amanda

 

För hon fick ingen boxplats.. :'(




Kommer det bli sant? :'(

Imorgon får jag veta.. Eller måste jag vänta ännu mera :'( har vänat typ hela sommarlovet och har inte kunnat slappna av och njuta av att det är sommar.. :'( Så jag hoppas att jag väntar på nått bra.



Av Amanda - 12 augusti 2012 10:14

Hej! 

För inte så länge sen kom min lillebror (snart 11) in i mitt rum och ville spela Battlefront III på min dator.

 

Just kom han rusande in och försökte öppna datorns jag vet inte vad det heter men man stoppar in spel och filmer där. Hatar sånt, när han "tar till med våld" ;( ;(

 

Ja men jag sa nej för det spelet sliter på datormusen (man klickar sååå mycket) och då fick han ett raseriutbrott och började kolla på stationära datorer på sin iphone. Just det, han har en iphone med massvis med spel & appar och bilder och inställningar och internet och ALLT en 10:åring kan önska sig typ, men ändå ska han ha en dator.

 

På hans skola och min gamla skola får man inga läxor, men på Vallkärra kan det hända. Jag behöver min dator till skolan, han för nöjet..

 

Och vi har redan 4 datorer.. Fast han tycker att han inte får låna nån; pappa jobbar vid hans stationära, mamma jobbar vid hennes jobbdator, jag sitter vid min egna och den sista med namn Dampis vill ingen ha, för han är dampig ;s

 

Men han behöver inte riktigt en dator, i alla fall inte en dyr stationär.. För de är dyra, jag fick en ganska billig dator, men jag är nöjd med den. Och jag har fått en först billig, och dålig, LG mobil, sen en Xperia x8 vid jul.. Jag får önska mig billigare saker, och han får dyrare saker, en iphone 4s av pappa, BARA SÅDÄR!!

 

En iphone kostar mycket mer än en Xperia och LG, till och med mer än min dator! Och han behöver inte ens önska sig! ;( jag bara HATAR när han retas om det! :'( han blir sur när jag säger att jag ska önska mig en vit iphone till jul, för jag FÅR inte något bara SÅDÄR, som ANDRA visst FÅR!! ;( ;(

 

Det är så sjukt orättvist! ;(

 

Nu ska Alexander spela Battlefront III på pappas dator, fast det går bara på min.. och kanske hans! ;( För kan det vara så att mamma och pappa tänker köpa en ännu dyrare dator än min, kanske bara SÅDÄR igen ?

 

/AmAnDa.

Kort presentation


Hej! Jag heter Amanda Ek och är 14 år. I denna bloggen får ni läsa om min vardag (stallet, kompisar, skolan) och lite sånt. Jag hyr för tillfället en D-ponny som heter Korweta men kallas Alma.
Hoppas du vill läsa min blogg!:)

Va med och tyck till! :)

Vad vill ni har mer av på bloggen?
 Bilder
 Vardagsinlägg
 Filmer
 Bildbomb/filmbomb
 Tankar och åsikter
 Hissar och dissar
 Vill-ha listor

Ställ en fråga! B)

32 besvarade frågor

Alma (Korweta)

Alma en är ett fuxsto född 2001, D-ponny. Hon är fin i hoppning samt dressyr, men aningen bekväm och lite bitchig ibland haha.. Hon är ganska seg men ganska snabb och pigg när hon tycker något är roligt, till exempel att hoppa.

Alma hyr jag från 19 maj tilll 10 juni, så det är inte speciellt länge.

Efter sommaren ska jag antingen ha henne igen elller hyra en annan D-ponny. Hon ägs av AW sporthorses.

    Foto: Torns hemsida

 

Gizmo

Gizmo är min söta katt. Hon är Norsk skogskatt, 13 år gammal men åldern är ju bara en siffra, right? ;) Hon är lite stel i lederna och har tappat lite tänder, men annars mår hon toppen <3

Jag är faktiskt den som hittade henne när jag var 5 år. Vi hittade ägarna och det visade sig att de flyttat men att Gizmo rymt. Vi fick henne gratis och sen dess har hon bott hos oss. Vi har flyttat några gånger men hon har aldrig rymt <3

 

Senaste inläggen

Kategorier

Skriv i gästboken!

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Länkar

Bay Horse

Ovido - Quiz & Flashcards