Amanda ek

Alla inlägg den 14 mars 2013

Av Amanda - 14 mars 2013 22:03

Hejhej! Idag i skolan var det väl okej. Vi slutade med idrott och då hade vi "flaggan". Det var kul, båda lagen vann varsen match. Efter skolan var jag o Katja, vi gjorde sockerkaka, men vi hällde i mer vaniljsocker och så hällde vi i kakao så det blev som en sockerchokladvaniljkaka haha :p sen hällde vi över blå och grön glasyr. Den blev jättegod och fin! Hiss! ;) eget recept, hemligt recept ;). Eller ni vet nt hur mycket av varje ;).
Sen i stallet hade vi Brottom eftersom Katja skulle få skritta o trava fram Acora åt mig, eftersom Hon är min typ hästakötare ;). Och sen lovade jag henne det för att få gå på toa ;) :p.
När Katja ridit fram och jag suttit upp och allt det kom Jessica så vi började lektionen. Fick lite själv bestämma vad jag Skulle öva med på och då valde jag serpentiner för det gick så dåligt i tisdags. Mina ben dog i galoppen, jag red utan stigbyglar hela tiden, och mina händer dog mot slutet, juste jag nästan exploderade av värme också! XD men Acora gick enligt mig finfint och jag kämpade riktigt mycket för det kan jag Säga :p. Helt slut.. Mina blå gummityglar gjorde så mina händer tog mer skada än vanligt, de blev helt röda dels för att jag råkar nudda sadeln med händerna hela tiden när jag försöker få henne inåtställd och i form. Sen också för det blir kallt men när jag har vantar svettas händerna bara, + materialet på tyglarna är jobbiga att hålla i.. Såå synd för de är såå snygga! :'( ska börja rida i vanliga ridhandskar igen och inte tjockisvinterridhandskar. Långt ord där!

Jag ska berätta lite om imorgon nu när jag är i farten: ;)
Först är det skola, nationella prov i matte :'( man får inte ha miniräknare. Blä! :( sen går jag och Katja direkt till stallet, Katja är skörare på Flower nu! :D så det kommer bli jätteskoj när båda har en häst att ta hand om! Vi kan beta dem på sommaren och stå utomhus och rykta så mycket vi orkar, plocka massa äpplen till dem, mocka till dem, inte så kul men måste göras, och på vintern kan vi ställa upp dem i boxarna och rykta o så och ändå kunna prata med varandra eftersom Acoras och Flowers boxar ligger jättenära varandra, i Ekelinstallet, det minsta på Torns. Såå kul! Och juste vi kan fota varandra med hästen också. Nice nice!
Vi ska då gå direkt och pyssla lite med hästarna, mocka, chilla typ så ;). Kommer kanske update från stallet.. Men till nästa inlägg: byee! :)

Av Amanda - 14 mars 2013 08:03

Bye! ;)

Kort presentation


Hej! Jag heter Amanda Ek och är 14 år. I denna bloggen får ni läsa om min vardag (stallet, kompisar, skolan) och lite sånt. Jag hyr för tillfället en D-ponny som heter Korweta men kallas Alma.
Hoppas du vill läsa min blogg!:)

Va med och tyck till! :)

Vad vill ni har mer av på bloggen?
 Bilder
 Vardagsinlägg
 Filmer
 Bildbomb/filmbomb
 Tankar och åsikter
 Hissar och dissar
 Vill-ha listor

Ställ en fråga! B)

32 besvarade frågor

Alma (Korweta)

Alma en är ett fuxsto född 2001, D-ponny. Hon är fin i hoppning samt dressyr, men aningen bekväm och lite bitchig ibland haha.. Hon är ganska seg men ganska snabb och pigg när hon tycker något är roligt, till exempel att hoppa.

Alma hyr jag från 19 maj tilll 10 juni, så det är inte speciellt länge.

Efter sommaren ska jag antingen ha henne igen elller hyra en annan D-ponny. Hon ägs av AW sporthorses.

    Foto: Torns hemsida

 

Gizmo

Gizmo är min söta katt. Hon är Norsk skogskatt, 13 år gammal men åldern är ju bara en siffra, right? ;) Hon är lite stel i lederna och har tappat lite tänder, men annars mår hon toppen <3

Jag är faktiskt den som hittade henne när jag var 5 år. Vi hittade ägarna och det visade sig att de flyttat men att Gizmo rymt. Vi fick henne gratis och sen dess har hon bott hos oss. Vi har flyttat några gånger men hon har aldrig rymt <3

 

Senaste inläggen

Kategorier

Skriv i gästboken!

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Länkar

Bay Horse

Ovido - Quiz & Flashcards