Amanda ek

Alla inlägg den 26 september 2012

Av Amanda - 26 september 2012 21:19

Vill säga två ord: HEJ och TACK.Hej säger man ju typ alltid i början av ngt:p Tack säger jag för att jag fått 56 kommentarer nu - inte mer än typ 2-3 negativa, men de tas såklart bort direkt. 56 SNÄLLA eller neutrala kommentarer och jag har ändå bara haft bloggen från och med början av sommarlovet. Seriöst det är toppen! Fortsätt så!! :-D. Och nu har jag bestämt att jag ska videoblogga lite och blogga vanligt lite, tror det kommer bli BRA!Imorgon är det träning för Jessica. Hörde att både Fanny&Katja red Beauty idag på ridskolan. Och båda hade problem med galoppen.Lite tips för att få Bea i bra galopp:*fatta i en hörna.*ha lugn och samlad trav, sitt ner.*om hon hamnar i slängtrav någon gång: börja om! Hon får ingen bra galopp om man slängtravar igång henne i galopp.*bli inte sur, då blir det bara värre.*som alla unghästar blir hon trött i huvudet. ett tag.*hon vet inte vad som är rätt och fel än, så ho tycker hon är duktig även när hon fattar fel galopp.*tänk att hon är som en bebis (hon är 5).Detta kanske hjälper nån?:)Ska sluta nu. Bye bye!

Av Amanda - 26 september 2012 16:28

Hejsan! Idag har min dag varit en aning trist, i skolan har jag haft tema 3 gånger och sista lekrionen hade vi TEA.På temat var vi i grupper 4 och 4 och sen skulle man göra ett så högt och stabilt torn som möjligt.Jag hamnade med Fanny (vi lottade). Tycker det var taskigt att jag och Fanny hamnade vi i samma grupp, men inte taskigt.Nu sitter jag och kollar på tv. Haha Fanny ska rida Beauty på ridskolan och Katja ska önska henne på sin lektion. Dom ska träna på skänkelvikningar tror jag. Beauty är duktig på det :)Hejdå!!

Kort presentation


Hej! Jag heter Amanda Ek och är 14 år. I denna bloggen får ni läsa om min vardag (stallet, kompisar, skolan) och lite sånt. Jag hyr för tillfället en D-ponny som heter Korweta men kallas Alma.
Hoppas du vill läsa min blogg!:)

Va med och tyck till! :)

Vad vill ni har mer av på bloggen?
 Bilder
 Vardagsinlägg
 Filmer
 Bildbomb/filmbomb
 Tankar och åsikter
 Hissar och dissar
 Vill-ha listor

Ställ en fråga! B)

32 besvarade frågor

Alma (Korweta)

Alma en är ett fuxsto född 2001, D-ponny. Hon är fin i hoppning samt dressyr, men aningen bekväm och lite bitchig ibland haha.. Hon är ganska seg men ganska snabb och pigg när hon tycker något är roligt, till exempel att hoppa.

Alma hyr jag från 19 maj tilll 10 juni, så det är inte speciellt länge.

Efter sommaren ska jag antingen ha henne igen elller hyra en annan D-ponny. Hon ägs av AW sporthorses.

    Foto: Torns hemsida

 

Gizmo

Gizmo är min söta katt. Hon är Norsk skogskatt, 13 år gammal men åldern är ju bara en siffra, right? ;) Hon är lite stel i lederna och har tappat lite tänder, men annars mår hon toppen <3

Jag är faktiskt den som hittade henne när jag var 5 år. Vi hittade ägarna och det visade sig att de flyttat men att Gizmo rymt. Vi fick henne gratis och sen dess har hon bott hos oss. Vi har flyttat några gånger men hon har aldrig rymt <3

 

Senaste inläggen

Kategorier

Skriv i gästboken!

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
30
<<< September 2012 >>>

Länkar

Bay Horse

Ovido - Quiz & Flashcards