Amanda ek

Alla inlägg den 23 juli 2012

Av Amanda - 23 juli 2012 20:14

Hej! Idag har jag ju också varit med Sandra. Vi skulle ses på Torns ju men jag mötte henne vid Axelgård istället (vi båda gick så det tog dubbelt så lång tid). Sen gick vi till mossen tror jag det heter, det är ett naturreservat typ och så finns det kor och det är bra rundor om man vill träna upp konditionen. Vi tävlade om vem som kunde sitta längst i 90 grader. Fett jobbigt! Sandra klarade 1 minut och 30 sek typ och jag klarade 20 sek ;) jag är såå duktig! Nej men det är inte min grej.

Efter det skulle vi se hur långt vi orkade jogga. Vi trodde vi skulle orka 1 fjärdedel och blev riktigt förvånade när Sandra orkade 3/4 delar och jag nästan 3! Jag trodde verkligen inte ens att jag skulle orka 1/4 del! ;D :D så det är ju bra!

Vi har bestämt att träna typ varje dag under sommarlovet. Om inte hennes arm var gipsat och det inte fick bötas skulle vi klart dra till Källby. Jag är inte jätteförtjust i vatten men det är alltid roligt med en kompis.

 

Efter motionsrundan var vi helt slut, orkade knappt resa oss. Vi bestämde att min mamma skulle hämta oss och köra oss hem till mig. 

 

Hemma hos mig gjorde vi följande:

*Åt massor med vinbär!!

*Hoppade stutsmatta :D

 

Det var vara det för vi skulle passa ett tåg in till stan. Jag hade aldrig åkt tåg förut utan nån vuxen ;p men nu har jag det! ;) 

På stan gjorde vi:

*Gick till Ebbas café

*Gick till nån affär, kanske Håkanssons, kommer ej ihåg! ;)

*Gick till Body Shop

*Gick till H&M

*Gick till Cubus

*Gick till Gina Tricot

*Gick till nån teaffär :p

*Köpte glass, gott!

*Chillade :)

 

Det tog typ 4-5 tim! :o ;) jag köpte inget för jag hade inte med mina pengar. Sandra köpte nått linne på Gina. 

Sen gick vi till Botulfsplatsen. Träffade Sandras mamma och hennes 2 syskon vid bussen. De hade varit på Källby.

Bodde jättenära Källbybadet innan och hade gympa i deras brottningslokal på min förra skola (kom igen den är så liten att man inte kan göra något utan typ spökboll och innebandy). Vi har vi på en jättestor lokal, Tornhallen. Där kan man göra ALLT! Det finns basketkorjar, fotbollsmål, innebandymål, king-out plan, höjdhopp, madrasser, "bockar", friidrott saker, jättemycket bollar, pingisbord att plocka fram, badmintonplaner och massor mer!

Det finns också en uteplan med fotbollsmål, längdhopp, tennisplaner man kan hyra och ja typ det. Vi har haft brännboll där också. :) det är kul! Mitt lag har NÄSTAN alltid vunnit :D jag har gjort Home run några gånger, inte mer än 5. Sist vi spelade var jag sjukt nära på att göra en, men nej! :( :s

 

Imorgon ska jag:

*Klippa håret

*Motionera med Sandra igen 

*Vara med Sandra och hitta på nått kul, plundra körsbär igen kanske? ;)

 

Det kommer bli kul!

Bjuder på lite bilder innan jag slutar. 

 

Lilla Flower! <3

  Foto: Sandra.

  Foto: Sandra.

Sandra är en asbra fotograf, bevis: (tänkte avsluta nu men ja kan lika gärna göra lite reklam till hennes blogg som är http://livetsomsandra.blogg.se/).

Fin Pluto!

 

 

Hon är också bra på att redigera bilder, bevis:



 

Så :) nu blir nog Sandra glad! =)

 

Har kommit till nivå 9 i My Horse, glad!! :D

 

/AmAnDa.

Av Amanda - 23 juli 2012 00:00

     

Du är den sötaste jag vet!!

 ILY!!   

Lilla söta Grim.  Sötnosisarna Flower och Florens. Stackarna har inga fodervärdar längre! :(    

Pluto i sitt skjul.       

Han e sååå söt!!   Älskar hans färg så mkt! <3 

Puss på dig!! Sötis!! <3 

                 

     Sandra desperat efter körsbär.... Märker inte The Brännässlor ;p

   Haha stola efter 2, sen 4, grenar med körsbär. Snacka om körsbärsplundrarna nr.1 !!

Sandra med sitt gips :( stackars hon kan ju inte bada och hon har sagt att hon är som ett vattendjur eller nått! Hon MÅSTE få bada, så dethär är en stor plåga hon går igenom ;).


Imorgon: Ska jag vara med Sandra igen, vi ska träffas på Torns vid 11. Sen ska vi jogga hem till henne. Hoppas jag orkar med min bad kondition! ;/ det får jag palla. :)

 

Skriver mer imorgon kväll (kommer nog inte hinna blogga innan eftersom jag är en sömntuta och tycker det är illa nog att behöva gå upp vid 10 för att gå halv 11, det är ju SUMMERTIME NOW!!!?)

 

/AmAnDa.

Kort presentation


Hej! Jag heter Amanda Ek och är 14 år. I denna bloggen får ni läsa om min vardag (stallet, kompisar, skolan) och lite sånt. Jag hyr för tillfället en D-ponny som heter Korweta men kallas Alma.
Hoppas du vill läsa min blogg!:)

Va med och tyck till! :)

Vad vill ni har mer av på bloggen?
 Bilder
 Vardagsinlägg
 Filmer
 Bildbomb/filmbomb
 Tankar och åsikter
 Hissar och dissar
 Vill-ha listor

Ställ en fråga! B)

32 besvarade frågor

Alma (Korweta)

Alma en är ett fuxsto född 2001, D-ponny. Hon är fin i hoppning samt dressyr, men aningen bekväm och lite bitchig ibland haha.. Hon är ganska seg men ganska snabb och pigg när hon tycker något är roligt, till exempel att hoppa.

Alma hyr jag från 19 maj tilll 10 juni, så det är inte speciellt länge.

Efter sommaren ska jag antingen ha henne igen elller hyra en annan D-ponny. Hon ägs av AW sporthorses.

    Foto: Torns hemsida

 

Gizmo

Gizmo är min söta katt. Hon är Norsk skogskatt, 13 år gammal men åldern är ju bara en siffra, right? ;) Hon är lite stel i lederna och har tappat lite tänder, men annars mår hon toppen <3

Jag är faktiskt den som hittade henne när jag var 5 år. Vi hittade ägarna och det visade sig att de flyttat men att Gizmo rymt. Vi fick henne gratis och sen dess har hon bott hos oss. Vi har flyttat några gånger men hon har aldrig rymt <3

 

Senaste inläggen

Kategorier

Skriv i gästboken!

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Länkar

Bay Horse

Ovido - Quiz & Flashcards