Amanda ek

Alla inlägg den 16 juli 2012

Av Amanda - 16 juli 2012 20:34

Hej! Har ju ändrat min header. Fick göra om den två gånger och sen märkte jag att jag missat en bild (sån miss va!?) Efter att jag och mamma var på tippen var vi ju på Nova.

Jag köpte:

*Bikini

*2-pack linnen

*Lösnaglar

*Nagelklistermärken typ

*Nagellagare typ

 

Den där nagellagaren var till för att laga sina egna naglar (limmet på lösnaglarna kan ta med sig en bit av ens egna nagel när den lossnar) men jag trodde det var vanligt nagellim.. Sån tur hade man inte!

Läste sen att det skulle förvaras oåtkomligt för barn.. DET FÅR JAG VETA NU?? ;(

 

Lösnaglarna är jag nöjd med däremot. :D De är visserligen helt vanliga men jag ska sätta på de där klistermärkena på 10/24 så det blir snyggare. Sen kanske man kan måla de med vanligt nagellack och sen bara ta bort det när man vill byta? Kan ju kommentera om du vet! ;D

 

Efter att vi kom hem åt vi ju då middag och sen var jag och Alexander ute och hoppade på stutsmattan. Vi har en jättestor vinbärsbuske men massor med vinbär, men oxå en hel del myror :s vi "tävlade" om vem som kunde fånga vinbären med munnen, först upp till 10, sen 50 och sist 100. Jag vann för han fuskade, eller jag var på 85 när det började regna. Då fuskade vi lite båda två, men han var långt efter så jag vann när det var seriöst! :p :D

 

Nu ska jag se på Kompisar på Nätet, tror jag. Och sen imorgon väntar en trist och meningslös dag med evig undran om det finns stallplatser kvar.

Jag vet ju inte hur jag ska göra annars. Antagligen blir det ingen ridning på mycket länge, tills nästa år när jag kan vara tidig och ta en box. Men OMG hur ska jag klara mig!!!!!!!!!!!

 

 

/AmAnDa.


Av Amanda - 16 juli 2012 19:27

Amandalovehorses är inget vidare good name.

Men jobbar på det! Jag SKA komma på ett bra och ledigt namn till min blogg, så är det!

Så nu heter jag Amandalovehorses sålänge.

Hejdå!

Av Amanda - 16 juli 2012 19:15

Amandaslife är upptaget ;( :(((

Antar att det tar lång tid att hitta på bra bloggnamn... Grr!!

Av Amanda - 16 juli 2012 15:39

Hej hopp! 

Mamma och Alexander skulle visst inte bara åka till tippen, de skulle gå på Nova Lund också :O taskigt! Jag behöver ny bikini?!

Men nu ska jag och mamma åka till tippen en gång till och då ska jag få min bikini ;) :p 

 

Tänker nog döpa om bloggen. Jag har ju inte Musslis längre ;( :'( men så fort jag får nån ny (tänker positivt) ska kanske bloggen heta AmandaLove***** istället! :) Har tänkt mig något som Amandaslife.bloggplatsen.se               bara inte det är upptaget! Och det känns ganska dumt att ta någon kompis namn.

 

Finaste bloggnamn jag vet: http://livetsomsandra.blogg.se/


Hejdå! /AmAnDa.

Av Amanda - 16 juli 2012 13:40

The lol cam är jättekul! Sök på det på Facebook och sen go to app. Sen är det bara att testa alla roliga och knäppa effekter! Innan fanns det kändisar man kunde få in men nu går det inte längre. Jag och Sandra hade en rolig idé nån gång att ta med min dator ut till min studsmatta och låta Alexander fota i alla effekter när vi hoppade. :) det blev jättecoola foton!

Tar några från min gamla blogg hit.

     

Sparkar iväg en boll :p hahahaha....

   

Hejdå! /AmAnDa.




Av Amanda - 16 juli 2012 13:12





   

       Älskar denna bilden!! Har den som profilbild på facebook ;)    

   

Gizmo <3


Nu kommer det från Danmark!

     

 

Efter maten

 

Gillar denna bilden! :p

   

Jättefina bilder på mig och Alexander.

  Efterrätt!! :D ;D

 

Sötnosen

 Snygg!? ;D   

Nu fattas bara: en häst och ett hårnät :p haha men hårnät klarar jag mig utan, hästen däremot är liite svårare att klara sig utan.. :/ :(

 

 

Tog denna med mammas kamera. Blev riktigt fin!



/AmAnDa.



Av Amanda - 16 juli 2012 12:19

Hej bloggen! Mamma har lovat att framkalla mina foton idag (äntligen!) så hoppas hon

gör det också! Man vet ju aldrig ^^ nu ska mamma och Alexander åka till soptippen, kul ju, och de undrade om jag ville med -.- haha vad tror dem?   Så nu har jag iget att göra.. Vaknade väldigt tidigt, klockan 10 typ.   Läste lite men orkade inte och sen kom Det ljuva halvslivet på Disney XD så då måste man ju gå upp. Sen åt jag frukost och typ sen har jag inte gjort mer än så.. Mamma och pappa tycker vi ska åka till Källby nån dag men det är så trist, jag tycker inte om att bada. Källby är ju dessutom utebad så det är alltid askallt. Innan vi flyttade bodde vi asnära Källby    

Vet som vanligt inte vad jag ska göra. Sitta och blogga hela dagen, typ.   från dag till natt  

haha men sen ska jag ju äta och hoppa på studsmattan   

Neeeej nu regnar det ju!   detta ska kallas sommar!

Detta är vad man borde göra på sommaren:

  Ha kul,  , resa? (jag gillar det inte men alla gör ju det)  Lyssna på musik!  Umgås med vänner och familj,   Kolla på konsert eller nått bra,   Vara ute och fota,   Gosa med sin katt,   sola!   ha det bra,   Gå ut med sin hund,   Tja, på sommaren ska det ju vara varmt!?     läsa!   sovaa,   äta glass! :D   simma (fast jag inte gillar det)   sol och varmt,   blommor,   sparka boll!?   se på filmer på kvällarna.

 

Det är typ en riktigt bra sommar. Fast det saknar det viktigaste:

RIDA, RIDA, RIDA!!! Så typiskt att man inte får rida på sommaren, eller ja man kan ju gå på ridläger eller rida turridning och så finns det ridskolor som har öppet, mindre då. Sen kan man hyra en häst i typ en månad, eller en vecka. Det kan man göra på Tenhults hästuthyrning.   

 

Det var allt för mig, senare kommer lite bilder på mig och Gizmo, och bilder från Danmark.

Ha det bra!

//AmAnDa.

 

Kort presentation


Hej! Jag heter Amanda Ek och är 14 år. I denna bloggen får ni läsa om min vardag (stallet, kompisar, skolan) och lite sånt. Jag hyr för tillfället en D-ponny som heter Korweta men kallas Alma.
Hoppas du vill läsa min blogg!:)

Va med och tyck till! :)

Vad vill ni har mer av på bloggen?
 Bilder
 Vardagsinlägg
 Filmer
 Bildbomb/filmbomb
 Tankar och åsikter
 Hissar och dissar
 Vill-ha listor

Ställ en fråga! B)

32 besvarade frågor

Alma (Korweta)

Alma en är ett fuxsto född 2001, D-ponny. Hon är fin i hoppning samt dressyr, men aningen bekväm och lite bitchig ibland haha.. Hon är ganska seg men ganska snabb och pigg när hon tycker något är roligt, till exempel att hoppa.

Alma hyr jag från 19 maj tilll 10 juni, så det är inte speciellt länge.

Efter sommaren ska jag antingen ha henne igen elller hyra en annan D-ponny. Hon ägs av AW sporthorses.

    Foto: Torns hemsida

 

Gizmo

Gizmo är min söta katt. Hon är Norsk skogskatt, 13 år gammal men åldern är ju bara en siffra, right? ;) Hon är lite stel i lederna och har tappat lite tänder, men annars mår hon toppen <3

Jag är faktiskt den som hittade henne när jag var 5 år. Vi hittade ägarna och det visade sig att de flyttat men att Gizmo rymt. Vi fick henne gratis och sen dess har hon bott hos oss. Vi har flyttat några gånger men hon har aldrig rymt <3

 

Senaste inläggen

Kategorier

Skriv i gästboken!

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Länkar

Bay Horse

Ovido - Quiz & Flashcards