Amanda ek

Alla inlägg den 17 juli 2012

Av Amanda - 17 juli 2012 18:32

Hej bloggen! Jag har varit på Torns idag. Jag och mamma har ju fortfarande lite jobb kvar. Eller nu har vi inget. Skönt! Vi började i stallet. Det var jättejobbigt att rensa med en sopkvast uppe i taket vid alla dörrar. Det gjorde jag själv (stolt) och mamma rengjorde två utrymmen där det brukar hänga täcken och så brukar det stå grepar och sopkvastar. Nu öser regnet ner!! ;O siken sommar det kommer bli! :/ både positivt och negativt.. Men ja sen skulle vi måla vitt på ett "valv" vid stora ridhuset. Först hade vi liite problem att hitta vit färg och sen hade vi också problem att hitta penslar som inte är nerkladdade av ett medel. Sen målade vi. Det gick snabbt. Vi hade stora problem att få loss färgen från händerna. Tur att jag inte fick på kläderna, sån tur hade inte mamma :p :/

Nu ska jag och Alexander chilla och kolla på Kompisar på nätet (han tycker det är rättså okej.)

 

Hejdå! /AmAnDa.

Av Amanda - 17 juli 2012 13:04

Hej! Dagen började med att jag gick upp klockan 12:15. Saken blir inte bättre av att Alexander har en kompis hemma när jag vaknar.

Hörde just Alexander snacka om MIG därute..

 Haha när jag kollade ut såg jag Alexander ha mina rullskridskor. GRRR!!!

När jag sa till han sa han bara "ÅNEJ" och så sprang dem iväg. Så nu ligger dem bara där utanför! :o ;( Han får ta upp dem igen!!

Chattade med mamma också. Hon sa att jag borde äta frukost (sant) och att vi kanske kunde åka till torns och städa det sista (alla får uppgifter som man måste göra, som typ måla en dörr eller städa nånstans, rensa skåp och ja typ sånt.) Då ska jag hälsa på Musslan. :D Saknar henne jättemycket!! 

Igår beställde hon inte heller mina foton ;( men jag tror hon hinner göra det idag. Så mycket som hon hänger ute i trädgården och klipper ner fula växter och buskar har hon inte tid med mycket mer. Fast hon har i alla fall mejlat Torns nu. Så det är ju bra!

Lite bilder från de sista dagarna med Musslan:

    Älskar dessa, hon ser så glad ut  

 Är jättedålig på såna flätor ;)     Sötis!!     Lite trött? <3    

Sista dagen med Florens också :( och jag fick inte ens rida henne! :( ;(

 

Kort presentation


Hej! Jag heter Amanda Ek och är 14 år. I denna bloggen får ni läsa om min vardag (stallet, kompisar, skolan) och lite sånt. Jag hyr för tillfället en D-ponny som heter Korweta men kallas Alma.
Hoppas du vill läsa min blogg!:)

Va med och tyck till! :)

Vad vill ni har mer av på bloggen?
 Bilder
 Vardagsinlägg
 Filmer
 Bildbomb/filmbomb
 Tankar och åsikter
 Hissar och dissar
 Vill-ha listor

Ställ en fråga! B)

32 besvarade frågor

Alma (Korweta)

Alma en är ett fuxsto född 2001, D-ponny. Hon är fin i hoppning samt dressyr, men aningen bekväm och lite bitchig ibland haha.. Hon är ganska seg men ganska snabb och pigg när hon tycker något är roligt, till exempel att hoppa.

Alma hyr jag från 19 maj tilll 10 juni, så det är inte speciellt länge.

Efter sommaren ska jag antingen ha henne igen elller hyra en annan D-ponny. Hon ägs av AW sporthorses.

    Foto: Torns hemsida

 

Gizmo

Gizmo är min söta katt. Hon är Norsk skogskatt, 13 år gammal men åldern är ju bara en siffra, right? ;) Hon är lite stel i lederna och har tappat lite tänder, men annars mår hon toppen <3

Jag är faktiskt den som hittade henne när jag var 5 år. Vi hittade ägarna och det visade sig att de flyttat men att Gizmo rymt. Vi fick henne gratis och sen dess har hon bott hos oss. Vi har flyttat några gånger men hon har aldrig rymt <3

 

Senaste inläggen

Kategorier

Skriv i gästboken!

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Länkar

Bay Horse

Ovido - Quiz & Flashcards